We’ve been teasing followers on social media for weeks, and now we can officially reveal that Vapour has a new ‘home’.

The move to a bespoke space in a converted textiles mill in the heart of Huddersfield felt very fitting, as we prepared for the post-pandemic return to work. For months we’d been speaking to colleagues about what they most value about the workplace, and the surroundings we enjoy – as a team – was a consistent theme.

With most employees looking for a hybrid way of working moving forward, we therefore thought that our office would benefit from a different layout, with a more open plan space driving collaboration and communication when we’re physically working alongside one another.

But mindful of the walls physically dividing up our square footage until recently, we began the hunt for somewhere fresh. We sought character, personality and vibrancy, as well as the more functional convenience of location and the facilities offered nearby. And following a four-month refurbishment programme, what was once a dark, tired space, is now a bright, airy and welcoming environment we’re proud to call home.

Commenting on the move, Vapour’s CEO Tim Mercer said: “We’ve boosted the team by 16% in the last six months, and our recruitment plans show no sign of slowing. So, there’s never been a more important time to think about the attractiveness of our office, from an employability perspective.

“Our core space is open plan and features different styles of workstations, to suit colleagues’ varied working styles. As well as more formal, private meeting spaces, there’s also a relaxed seating area for customers and colleagues alike, and a social hub which represents almost a third of our footprint.

“We’ve thought carefully about the décor, down to the artwork on the walls and the soft furnishings. I think people have started to expect something different from their surroundings, following a prolonged period of time working from home, and the vibe we’ve created reflects that.”

Now that the Government’s Covid-19 guidelines are easing, we look forward to hopefully seeing you at our new HQ soon. If you’d like to plan a visit, please let us know – we’re only a few minutes from the M62!

sign up for latest news
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.